Πώς να επιλέξετε έναν περιπατητή σκύλου

Πώς να επιλέξετε έναν περιπατητή σκύλων – Η εισαγωγή σας

Αν έχετε σκύλο, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να βγει από την αυλή σας και να μπει σε κάποιο άλλο. Ή, χειρότερα, βάλτε τους να γλιστρήσουν από το γιακά τους και να τρέξουν σε μια βόλτα! Αυτό μπορεί να είναι ένας σημαντικός πονοκέφαλος, για να μην αναφέρουμε τον πόνο στην καρδιά εάν δεν αντιμετωπιστεί σωστά. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν διαθέσιμες υπηρεσίες τώρα που θα φροντίσουν για αυτό για εσάς παρέχοντας περιπατητές σκύλων που είναι εκπαιδευμένοι στην ασφάλεια των ζώων και τις πρώτες βοήθειες.

Προσλάβετε έναν περιπατητή σκύλων από μια αξιόπιστη υπηρεσία.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι ο περιπατητής σκύλων που σκέφτεστε να έχει καλή φήμη και να είναι ασφαλισμένος. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε ότι έχουν έλεγχο ποινικού μητρώου, καθώς και ότι έχουν εκπαίδευση για να χειρίζονται επιθετικά σκυλιά και άλλα ζώα.

  • Ελέγξτε τις αναφορές τους: Ρωτήστε, δείτε αν κάποιος έχει συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν και τι σκέφτηκε για αυτούς (και την υπηρεσία τους). Εάν είναι δυνατόν, ρωτήστε τους ανθρώπους που μένουν κοντά εάν θα συνιστούσαν αυτό το άτομο ως κάποιον που θα μπορούσε να φροντίσει το κατοικίδιό σας ενώ λείπετε από το σπίτι.
  • Βεβαιωθείτε ότι ο σκύλος σας ασκείται αρκετά: Είναι σημαντικό το κατοικίδιο ζώο σας να ασκείται αρκετή, ώστε να μην βαριέται ή αγχώνεται κατά τη διάρκεια της καθημερινής του ρουτίνας με τον περιπατητή του!

Ζητήστε απόδειξη της εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών κατοικίδιων ζώων και να έχετε μαζί σας αντίγραφα των αρχείων εμβολιασμού του σκύλου σας.

  • Ζητήστε απόδειξη της εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών κατοικίδιων ζώων και να έχετε μαζί σας αντίγραφα των αρχείων εμβολιασμού του σκύλου σας.
  • Βεβαιωθείτε ότι ο περιπατητής σκύλων έχει εμπειρία με σκύλους και κατανοεί την προσωπικότητα και τις ανάγκες του κατοικίδιου ζώου σας.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχουν καλή σχέση με τον σκύλο σας, καθώς και υγιή σεβασμό τόσο για τις διαφορές τους σε μέγεθος/βάρος και ιδιοσυγκρασία (μην προσλάβετε κάποιον που δεν το καταλαβαίνει αυτό!). Αν είναι δυνατόν, ρώτα σε σπίτια άλλων ιδιοκτητών σκύλων πριν προσλάβεις κάποιον νέο, ώστε να καταλάβεις πώς πάνε τα πράγματα μεταξύ τους!

Κάντε μια πρώτη συνάντηση πριν προσλάβετε τον περιπατητή σκύλων.

Πριν προσλάβετε έναν περιπατητή σκύλων, είναι σημαντικό να έχετε μια πρώτη συνάντηση μαζί του. Αυτό μπορεί να γίνει είτε στο σπίτι σας είτε στον τόπο της επιχείρησής τους. Βεβαιωθείτε ότι ο περιπατητής σκύλων φέρει το δικό του προσωπικό δελτίο ταυτότητας και ασφαλιστικά στοιχεία σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα με την ευημερία του κατοικίδιου ζώου σας μετά την αναχώρησή του (ή εάν συμβεί κάτι ενώ είναι στο χώρο του ξενοδοχείου).

Είναι επίσης σημαντικό να έχουν εμπειρία να δουλεύουν με σκυλιά σαν τα δικά σας—δεν θέλετε κάποιον που δεν ξέρει πώς να χειρίζεται διαφορετικές ράτσες! Εάν είναι δυνατόν, ρωτήστε κάθε πιθανό υπάλληλο εάν είχε ποτέ εμπειρία στη φροντίδα άλλων κατοικίδιων ζώων στο παρελθόν. Αυτό θα σας δώσει μια εικόνα για το εάν αυτό το άτομο θα μπορούσε ή όχι να συμπεριφερθεί σωστά στο δικό σας όταν είναι απαραίτητο.

Ελέγξτε τις αναφορές που σας δίνουν.

Ελέγξτε τις αναφορές. Ακριβώς επειδή είναι μια εταιρεία που κάνει βόλτες με σκύλους, δεν σημαίνει ότι θα κάνουν καλή δουλειά με το κατοικίδιό σας. Ζητήστε αναφορές από άλλους πελάτες που τα έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν ή καλέστε την υπηρεσία και ζητήστε τους να διερευνήσουν τα παράπονά τους. Εάν διαπιστώσετε ότι η ιστοσελίδα τους είναι επαγγελματική και καλά σχεδιασμένη (που σημαίνει ότι έχει ενημερωθεί πρόσφατα). Προχωρήστε και επιλέξτε το ένα από το άλλο που φαίνεται ξεπερασμένο ή δεν έχει καθόλου πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτό – παρόλο που αυτό μπορεί να κοστίσει περισσότερα χρήματα εκ των προτέρων!

συμπέρασμα

Ελπίζουμε ότι έχετε μάθει πολλά σχετικά με τον καλύτερο τρόπο επιλογής περιπατητή σκύλων. Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά υπάρχουν πολλοί πόροι στο διαδίκτυο και σε έντυπη μορφή για άτομα που θέλουν να μάθουν περισσότερα για αυτό το θέμα. Σας συνιστούμε να έχετε μια πρώτη συνάντηση με την πιθανή υπηρεσία περιπάτου κατοικίδιων ζώων πριν την προσλάβετε, ώστε και τα δύο μέρη να είναι άνετα με τη συμφωνία. Επιπλέον, φροντίστε να έχουν εκπαίδευση ασφάλισης και πρώτων βοηθειών επίσης. Με αυτόν τον τρόπο, αν κάτι πάει στραβά κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, θα έχουν καλυμμένες όλες τις βάσεις!

Leave a Comment