Πώς να επιλέξετε και να αγοράσετε την καλύτερη ασφάλιση για κατοικίδια

Πώς να επιλέξετε και να αγοράσετε την καλύτερη ασφάλιση για κατοικίδια είναι σημαντική επειδή τα κατοικίδια είναι μέρος της οικογένειας και τα φροντίζουμε με τον ίδιο τρόπο όπως τα παιδιά μας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να θεωρείτε την ασφάλεια κατοικίδιων ζώων Met Life ως ασφάλεια του κατοικίδιου ζώου σας. Είναι σημαντικό να έχετε ασφάλεια κατοικίδιων ζώων από τότε που τα κατοικίδια σας είναι γατάκια και κουτάβια.

Τα ηλικιωμένα κατοικίδια χρειάζονται επίσης κτηνιατρική φροντίδα και διαδικασίες, επομένως μια σταθερή ασφάλεια κατοικίδιων ζώων θα σας βοηθήσει να τους αφιερώσετε πόρους με νόημα.

Μπορεί να έχετε ακούσει τον όρο «ασφάλιση κατοικίδιων ζώων» στο παρελθόν, αλλά αν δεν είστε σίγουροι για το τι είναι ή γιατί είναι σημαντικό για τα κατοικίδιά σας να τον έχουν, τότε δεν είστε μόνοι. Η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων είναι ένα είδος ασφάλισης που καλύπτει την ιατρική περίθαλψη για το κατοικίδιο ζώο σας όταν είναι άρρωστο ή τραυματισμένο. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πληρωμή για κτηνιατρικές υπηρεσίες εάν χρειάζονται χειρουργική επέμβαση ή κάτι άλλο που θα ήταν ακριβό χωρίς αυτό.

Όταν έχετε ένα κατοικίδιο, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να του προσφέρετε. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι υγιείς και ασφαλείς, ώστε να μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους ευτυχισμένα και ειρηνικά.

Η ασφάλεια κατοικίδιων ζώων μπορεί να σας βοηθήσει με όλα τα είδη των πραγμάτων, όπως:

-Αποκατάσταση ακριβών κτηνιατρικών λογαριασμών όταν τα κατοικίδια ζώα σας αρρωσταίνουν και χρειάζονται θεραπεία – ειδικά εάν είναι ηλικιωμένα ή έχουν άλλες παθήσεις που τα καθιστούν πιο πιθανό να αρρωστήσουν από τα νεότερα ζώα.

-Κάλυψη συνηθισμένων οδοντιατρικών διαδικασιών – όπως απολέπιση των δοντιών ή καθαρισμός δοντιών μετά από επίσκεψη στον κτηνίατρο – ώστε να μην χρειάζεται να ξοδεύετε κάθε μήνα σε θεραπείες ψύλλων, φάρμακα για τα σκουλήκια της καρδιάς και άλλα πράγματα ταυτόχρονα.

-Κάλυψη επείγουσας φροντίδας στον κτηνίατρο όταν συμβαίνει κάτι απροσδόκητο που απαιτεί άμεση προσοχή από κτηνίατρο. Για παράδειγμα, εάν ένα από τα σκυλιά σας πάθει ατύχημα και έχει σοβαρούς τραυματισμούς ή αιμορραγία από τραυματισμό που απαιτεί ράμματα, χρειάζεστε κτηνίατρο.

Εάν θέλετε τα κατοικίδιά σας να είναι υγιή, τότε είναι σημαντικό να τα φροντίζετε και να βεβαιωθείτε ότι έχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Αυτό σημαίνει να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνουν τα σωστά ραντεβού με κτηνίατρο όταν χρειάζεται και ότι κάνουν τακτικές εξετάσεις για να παραμείνουν υγιείς.

Εάν τα κατοικίδιά σας αρρωστήσουν ή τραυματιστούν ποτέ, τότε μπορεί να χρειαστούν ιατρική φροντίδα από κτηνίατρο. Αυτά τα έξοδα μπορεί να αυξηθούν γρήγορα εάν τα κατοικίδιά σας αρχίσουν να χρειάζονται συχνότερες επισκέψεις από ό,τι συνήθως ή εάν αναπτύξουν ασθένεια ή τραυματισμό που δεν καλύπτεται από το ασφαλιστικό τους πρόγραμμα.

κτηνιατρικός υπερήχος για σκύλους και γάτες
Φωτογραφία Tima Miroshnichenko: Pexels

Σε περίπτωση τραυματισμού ή σε περίπτωση ασθένειας, τότε αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να λάβετε άδεια από την εργασία σας. Στη χειρότερη περίπτωση να χάσετε εντελώς τη δουλειά σας επειδή δεν είστε σε θέση να αποδώσετε πλήρως. Εάν συμβεί αυτό, τότε θα μπορούσε να οδηγήσει σε οικονομικά ζητήματα καθώς και να έχει αρνητικό αντίκτυπο στις σχέσεις σας στην εργασία. Είναι καλύτερο να αντιμετωπίζονται οι ασθένειες αμέσως, ώστε να υπάρχει ελάχιστος ή καθόλου κίνδυνος να γίνουν χρόνιες.

“Τι σπατάλη χρημάτων!”

Όταν οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων αντιμετωπίζουν το ερώτημα εάν τα κατοικίδιά τους θα πρέπει να έχουν ασφάλιση κατοικίδιων ζώων, η πρώτη τους σκέψη μπορεί να είναι, “Τι σπατάλη χρημάτων!”

Αλλά δεν είναι καθόλου σπατάλη χρημάτων — στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να σώσει τη ζωή του κατοικίδιου ζώου σας.

Η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα όταν πρέπει να πάτε τον γούνινο φίλο σας στον κτηνίατρο. Μπορεί να σας βοηθήσει να πληρώσετε για μια ποικιλία υπηρεσιών κτηνιατρικής φροντίδας. Και μπορεί να πληρώσει για διαδικασίες όπως στείρωση ή στείρωση, εμβολιασμοί και μικροτσίπ εάν χαθεί ή κλαπεί το κατοικίδιό σας. Μπορεί επίσης να ελευθερώσει τους πόρους σας για να επενδύσετε σε βοηθήματα αποκατάστασης και εξοπλισμό για τα κατοικίδια ζώα σας.

Είναι επίσης αλήθεια ότι οι περισσότεροι ασφαλιστές κατοικίδιων θα προσφέρουν εκπτώσεις σε ορισμένα είδη περιποίησης εάν το κατοικίδιό σας είναι ασφαλισμένο από αυτούς. Για παράδειγμα, μια οικογένεια με πολλά σκυλιά μπορεί να πληροί τις προϋποθέσεις για εκπτώσεις σε εμβόλια και χειρουργικές επεμβάσεις για κάθε σκύλο, εφόσον όλοι οι σκύλοι καλύπτονται από την ίδια πολιτική.

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται την ασφάλιση κατοικίδιων ζώων, είναι δύσπιστοι. Αναρωτιούνται: «Αξίζει πραγματικά τα χρήματα; Δεν είναι για αυτό το ασφαλιστήριο συμβόλαιο των ιδιοκτητών ή των ενοικιαστών μου;» Οι ιατρικοί λογαριασμοί για τα κατοικίδια μπορεί να είναι ακριβοί, αλλά η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων μπορεί να βοηθήσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συγκεντρώσαμε αυτόν τον οδηγό για εσάς σχετικά με το πώς να επιλέξετε την καλύτερη ασφάλεια για κατοικίδια.

Τα εμβόλια αυξάνουν τις πιθανότητες επιβίωσης του κατοικίδιου ζώου σας, ένας άλλος λόγος για να επενδύσετε στην ασφάλιση κατοικίδιων ζώων

σκύλος με ενδοφλέβια στο πόδι για θεραπεία παρβοϊού
Φωτογραφία από το freestocks.org: Pexels

Το κατοικίδιό σας είναι μέρος της οικογένειάς σας. Έτσι, αν τους φροντίσετε, θα σας φροντίσουν σε αντάλλαγμα!

Η ζωή είναι γεμάτη αβεβαιότητες. Ποτέ δεν ξέρουμε τι θα φέρει το αύριο.

Leave a Comment