7 πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας όταν ταξιδεύετε με τον σκύλο σας

Όταν εξουθενώνεστε από την ταραχώδη ρουτίνα σας και θέλετε να ανανεώσετε το μυαλό σας, ένα πράγμα έρχεται κατευθείαν στο μυαλό σας. διακοπές. Τα ταξίδια είναι μια ικανοποιητική εμπειρία αν έχετε δίπλα σας έναν χαριτωμένο γούνινο ταξιδιωτικό συνεργάτη.

Ευτυχώς, πολλά ξενοδοχεία και θέρετρα έχουν αλλάξει την πολιτική τους για να ευνοούν και να υποδέχονται τα κατοικίδια με ανοιχτές αγκάλες. Τώρα μπορείτε να σκεφτείτε την προσθήκη γούνινου σε όσο το δυνατόν περισσότερες δραστηριότητες.

Το να ταξιδεύεις με κατοικίδια είναι τρομακτικό για πολλούς ανθρώπους, ενώ ορισμένοι θεωρούν ότι το να παίρνουν κατοικίδια στις διακοπές τους αρκετά ακριβό. Για το λόγο αυτό, προσγειώνονται αφήνοντας τα κατοικίδια στο σπίτι. Τους λείπει ένα απίστευτο ταξίδι με έναν χαριτωμένο κυνόφιλο που η παρουσία του είναι συνώνυμη με τόνους ευτυχίας.

Όμως, το να φτάσετε στον προορισμό δεν πρέπει να είναι ο απώτερος στόχος σας. Πρέπει να προετοιμάσετε τον φίλο σας για μια εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία. Πρέπει να φροντίσεις μερικά πράγματα, από το να έχεις όλα τα απαραίτητα στη βαλίτσα σου μέχρι να πληρείς τα ταξιδιωτικά κριτήρια του προορισμού που πρόκειται να επισκεφτείς.

Εδώ, έχουμε παραθέσει ορισμένες ταξιδιωτικές συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου όταν ταξιδεύετε με τον σκύλο σύντροφό σας.

Εάν σχεδιάζετε να ταξιδέψετε εκτός της χώρας, είναι θεμελιώδες να έχετε μαζί σας αρχεία υγείας κατοικίδιων ζώων. Όπως και το διαβατήριό σας, μπορεί να απαιτούνται έγγραφα υγείας κατοικίδιων ζώων ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Για παράδειγμα, οι υπάλληλοι της χώρας υποδοχής θα τηρούν αρχεία υγείας κατοικίδιων ζώων που δείχνουν ότι ο σκύλος σας είναι υγιής και εμβολιασμένος.

Επομένως, είναι ζωτικής σημασίας να έχετε πολλά αντίγραφα τέτοιων εγγράφων εύχρηστα για να αποφύγετε οποιαδήποτε παρενόχληση. Ο σκύλος σας μπορεί να κολλήσει μια ασθένεια σε ένα άγνωστο περιβάλλον, επομένως πρέπει να τον πάτε σε άλλο κτηνίατρο στη νέα τοποθεσία. Επομένως, είναι ένα άλλο πλεονέκτημα να έχετε ένα ενημερωμένο ιατρικό αρχείο καταγραφής κατοικίδιων ζώων ενώ ταξιδεύετε με τον σκύλο σας.

Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες μπορεί να απαιτούν έντυπα ασφάλισης κατοικίδιων ζώων, ενώ άλλες μπορεί να έχουν περίεργες απαιτήσεις για τη μεταφορά σκύλων. Επομένως, πρέπει να ελέγξετε εκ των προτέρων για να αποφύγετε τυχόν χάος αργότερα.

2. Εκπαιδεύστε τον σκύλο σας εκ των προτέρων:

Εάν ο σκύλος σας ξεκινάει για πρώτη φορά, είναι απαραίτητο να τον εκπαιδεύσετε ώστε να έχει ένα ομαλό και χωρίς προβλήματα ταξίδι. Προετοιμάστε το σκυλί σας μερικές εβδομάδες πριν την ημέρα της αναχώρησης.

Εάν ο σκύλος σας δεν έχει εκπαιδευτεί ακόμα στο κλουβί, κάντε το εξαρχής. Αφού αγοράσετε το κατάλληλο κιβώτιο ταξιδίου για τον σκύλο σας, βεβαιωθείτε ότι μπορεί να κάθεται, να κοιμάται και να κυκλοφορεί άνετα στο κλουβί.

Επίσης, θα πρέπει να εκπαιδευτούν να μένουν μόνοι τους στο τελάρο. Ενώ βρίσκονται στο αεροπλάνο, μπορεί να κολλήσουν κάτω από το κάθισμα, γι’ αυτό εκπαιδεύστε τα εκ των προτέρων να μείνουν μόνοι στο κλουβί για μερικές ώρες άνετα.

Εάν το κατοικίδιό σας έχει εμπειρία λόξυγκας κουταβιού μην ανησυχείς! Είναι σύνηθες για τα σκυλιά να κάνουν λόξυγγα αν είναι πολύ ενθουσιασμένοι ή νευρικοί.

Το πιο σημαντικό, θα βιώσουν τον θόρυβο και το πλήθος του αεροδρομίου και των θέρετρων. Μια ξαφνική συνάντηση με τέτοια ερεθίσματα μπορεί να τους τρομάξει. Το καλύτερο λοιπόν προς το συμφέρον σας είναι να τους εξοικειώσετε με τους δυνατούς ήχους στο σπίτι σας εκ των προτέρων.

3. Επενδύστε σε ένα Ταξιδιωτικό Κλουβί:

Ένας σκύλος δεμένος σε κατάλληλο κλουβί είναι ασφαλής όταν ταξιδεύετε ή πετάτε με τον τετράποδο φίλο σας. Τα κιβώτια διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη, χρώματα και στυλ, οπότε κάντε την επιλογή σας με βάση την τσέπη σας και το βάρος του κατοικίδιου ζώου σας.

Ενώ βρίσκονται στο κλουβί, οι σκύλοι εκτιμούν ότι η κίνησή τους είναι περιορισμένη, επομένως προσαρμόζονται στον διαθέσιμο χώρο. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι τα καθίσματα της αεροπορικής εταιρείας είναι αρκετά ευρύχωρα για να χωρέσουν το κάτω κιβώτιο. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, μην ξεχάσετε να στερεώσετε το φορέα με τη ζώνη ασφαλείας.

4. Έχετε ένα σχέδιο γιογιό!

Τα κατοικίδια είναι σχεδόν πάντα ιδιαίτερα σχετικά με το μέρος όπου πρέπει να πάνε για να λιώσουν. έναν ανοιχτό χώρο πρασίνου, ένα μικρό κουτί ή ένα συγκεκριμένο μπάλωμα στον εξωραϊσμό σας.

Αλλά ενώ ταξιδεύετε, μπορεί να γίνει ταλαιπωρία να βρείτε το κατάλληλο σημείο για αυτούς. Το ξενοδοχείο στο οποίο μένετε μπορεί να έχει το καλύτερο φαγητό, αλλά τι γίνεται αν δεν υπάρχει κοντινός χώρος πρασίνου;

Ο γούνινος φίλος σας θα φτάσει σε ένα εγκαταλελειμμένο μέρος μακριά από το ξενοδοχείο και δεν θα έχετε άλλη επιλογή από το να ντυθείτε και να ακολουθήσετε τα βήματά του στη μέση της νύχτας.

Κανείς δεν θέλει να ζήσει έναν τέτοιο εφιάλτη στις διακοπές του. Λάβετε λοιπόν υπόψη όλα αυτά τα πράγματα όταν επιλέγετε το ξενοδοχείο σας ή τα μέρη για να κοιτάξετε τριγύρω.

5. Να είστε προσεκτικοί με την πρόσληψη τροφής και νερού:

Μερικοί άνθρωποι αποφεύγουν το φαγητό και το νερό πριν την απογείωση, καθώς μπορεί να ενοχλήσει το στομάχι τους. Δεν είναι όλα διαφορετικά στην περίπτωση των σκύλων. Ο γούνινος σύντροφός σας είναι αρκετά ανθεκτικός ώστε να μείνει χωρίς να φάει ή να πιει για λίγες ώρες.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ταΐσετε ή να πιείτε τον σκύλο σας πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αφήστε τους να πιουν μερικές γουλιές και μπουκιές, ώστε να μπορούν να περάσουν άνετα το ταξίδι.

Επίσης, να είστε προσεκτικοί με το φαγητό που παίρνουν πριν από το ταξίδι. Φυσικά, δεν μπορείτε να αφήσετε τον ταξιδιωτικό σας συνεργάτη να κάνει εμετό και να δημιουργήσει απόλυτο χάος στον χώρο του αεροπλάνου ή του φορτίου.

6. Φυλάξτε το κιτ πρώτων βοηθειών:

Είναι υψίστης σημασίας να προετοιμαστούμε για το χειρότερο σενάριο. Το κιτ πρώτων βοηθειών του σκύλου σας πρέπει να είναι πλήρως εξοπλισμένο και εύκολα προσβάσιμο. Το κιτ σωτηρίας για τον σκύλο σας πρέπει να περιλαμβάνει:

  • ένα ελισαβετιανό γιακά
  • έναν επίδεσμο κρεπ πλάτους 5 cm
  • Χειρουργική κολλητική ταινία
  • Βαμβάκι και πετσέτα
  • Αποστειρωμένη απορροφητική γάζα
  • Μη αυτοκόλλητοι απορροφητικοί επίδεσμοι
  • Ψαλίδι και αμβλύ

Βεβαιωθείτε ότι το κουτί πρώτων βοηθειών σας έχει αυτά τα απαραίτητα πριν απογειωθείτε για να αποφύγετε οποιαδήποτε σημαντική απώλεια.

7. Ο εξοπλισμός ταυτότητας είναι απαραίτητος:

Ενώ βρίσκεστε στον προορισμό, βεβαιωθείτε ότι ο σκύλος σας φοράει κολάρο και ετικέτα ταυτότητας στα οποία αναφέρονται το όνομά σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Εάν ο σκύλος σας χαθεί στους πολυσύχναστους δρόμους, αυτό θα επιστρέψει σε εσάς τον ανεκτίμητο γούνινο φίλο σας. Επιπλέον, μπορείτε να σκεφτείτε τη δημιουργία μικροτσίπ του σκύλου σας ως ένα βήμα παραπέρα προς την προστασία.

Τυλίγοντας

Εάν σχεδιάζετε διακοπές, μην αφήσετε πίσω τον γούνινο φίλο σας γιατί αυτό το γούνινο παλτό είναι γεμάτο με αμέτρητη διασκέδαση. Το να ταξιδέψετε με το κατοικίδιό σας δεν είναι τρομακτικό αν ξεκινήσετε τις προετοιμασίες λίγες εβδομάδες πριν το ταξίδι.

Με την εκπαίδευση στο κλουβί, τον προγραμματισμό του γιογιό και ένα πρόγραμμα ταΐσματος, ο σκύλος σας θα αξιοποιήσει στο έπακρο αυτό το ταξίδι. Επιπλέον, συσκευάστε τα απαραίτητα, όπως αρχεία υγείας κατοικίδιων και ένα κιτ από πρώτο χέρι, για να αποφύγετε τυχόν ταλαιπωρία αργότερα.

Η Dur-e-Sabih παρέχει υπηρεσίες γραφής φαντασμάτων και κειμένων. Το εκπαιδευτικό της υπόβαθρο στη Λογιστική τη βοηθά στην αντιμετώπιση θεμάτων που κυμαίνονται από την καριέρα και την επιχειρηματική παραγωγικότητα έως την ανάπτυξη ιστού, τα οικονομικά και το ψηφιακό μάρκετινγκ.

Leave a Comment